INFOCALL COMMUNICATION SYSTEM A/S

               - PROFESSIONEL TRÅDLØS KOMMUNIKATION -

 

DIT BEHOV + VOR ERFARING = DIN LØSNING

 

lommy_pro_gps_tracker.jpg

 

 

En af Danmarks mest efterspurgte GPS-trackere til sporing og overvågning af køretøjer og maskiner

Lommy Pro sporingsenheden giver fuldt overblik over køretøjer og maskinel.

Med en kombination af GPS og GSM/GPRS teknologier, gør Lommy Pro det let at holde øje med mobilt materiel og mennesker via en pc eller andet medie med internetadgang. Med det webbaserede kontrolpanel kan du bl.a. indstille sms- og e-mailalarm efter behov og aflæse historik over Lommyens bevægelse.

Lommy Pro kan monteres alle steder, hvor der er spændingsforsyning til rådighed (el-nettet eller batteri). En Lommy kan flyttes, så du frit vælger, hvad det er, du vil holde øje med.

Enheden kan kombineres med en række forskellige sensorer og ekstraudstyr, der gør anvendelsesmulighederne meget omfattende, som f.eks. fjernaflæsning af måleværdier, så som temperatur og brændstofstand.

Vi tilbyder en skræddersyet løsning til dit aktuelle behov.

Lommy-teknologien er nyttig i forsknings- og udviklingsprojekter, og vi bidrager derfor gerne med vor ekpertise på dette område.

gpsGPS

STOR PRÆCISION. Med sin højfølsomme GPS­modtager fungerer Lommy Pro også under særligt vanskelige forhold. Enheden lokaliseres med få meters nøjagtighed.

bevaegelsessensorBevægelsessensor

PÅ VEJ IGEN. Behov for at øge rapporterings-frekvensen når enheden er i bevægelse? Brug for en alarm i fald enheden bevæges?

CAN busCAN-Bus

KØREINFORMATION. Få adgang til al den aktuelle information om lastbilens tilstand: Brændstofniveau, Speeder-acceleration, Omdrejninger m.v.

batteriBatteri

INGEN AFBRYDELSER. Med det indbyggede batteri bliver Lommy Pro ved med at sende dig data, også selvom nogen skulle kappe forbindelsen til den primære strømkilde.

RFbeaconRF Beacon

RADIOKOMMUNIKATION.Med den intelligente RF-teknologi kan Lommy Pro kombineres med Lommy Tag. Herved åbner der sig en helt ny verden af overvågning. Kontakt Care4all og hør mere om de forskellige muligheder.

foelereFølere

REGISTRERER OMVERDENEN. Eksterne sensorer åbner for nye muligheder:

  • Dørkontrol
  • Brændstofkontrol

vandtaetVandtæt

I REGN OG SLUD. Lommy Pro kan tilpasses skrappe vejrmæssige udfordringer. Som ekstraudstyr fås plastkabinet med en vandtæt forsegling som muliggør anvendelse næsten overalt.

start-stopStart/stop

DOKUMENTERER ALT. Lad Lommy Pro give dig besked, eller blot registrere, når motoren på et køretøj startes eller stoppes. Al dokumentation lagres online.

geofenceGeofence

ELEKTRONISK HEGN.Bevæges enheden uden for et geografisk defineret område afsendes der en alarm. Ligeledes kan der afsendes en alarm ved overskridelse af landegrænser.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk